20200806_113604.jpg

Brasserie Uit in Rijssen

Brasserie Uit


Brasserie UIT ligt midden op het historische Schild in Rijssen en draait om eerlijk eten, gezellig drinken en altijd genieten.


Marit en Peter Deemter zijn als gastvrouw en kok bijna altijd in Brasserie UIT te vinden. Gewoon omdat ze helemaal weg zijn van de mooie plek in het fraaie centrum én omdat er altijd wel wat te doen valt om de gasten een warm welkom en een gezellig verblijf te bieden.


Peter laat zich als kok graag inspireren door de natuur en de tijd van het jaar. Seizoensgebonden ingrediënten en pure materialen, die bij wijze van spreke vers uit de moestuin geoogst zijn. De a la carte kaart wisselt zeer regelmatig, maar vaak zijn er ook extra gerechten 'buiten de kaart om'. De oogst van het seizoen blijft de grote inspiratiebron.

"ik kook zoals ik ben; passievol, puur en eerlijk"


Marit zet met een vrolijke lach haar stempel op de brasserie en zorgt ervoor dat een bezoeker zich snel thuis voelt. Ze heeft een neus voor wat de mensen willen en staat altijd open voor noviteiten, tips en suggesties. Voor haar is Brasserie UIT, net als voor Peter, dé plaats in Rijssen waar het draait om eerlijk eten, gezellig drinken en altijd genieten.

Brasserie-Uit-Rijssen-2.jpg
Brasserie-Uit-Rijssen-1.jpg
Brasserie-Uit-Rijssen-3.jpg
Brasserie-Uit-Rijssen-4.jpg
Brasserie-Uit-Rijssen-5.jpg

Feestjes

 

Voor een (besloten) bijeenkomst kan er gebruik worden gemaakt van de sfeervolle zaal, voorzien van daglicht, gashaard en een eigen bar.
Brasserie Uit is de ideale locatie voor vergaderingen, recepties, lunches en diners. Gelegen midden in het centrum van Rijssen, met voldoende (gratis) parkeergelegenheid en het station op loopafstand.


Ieder mens is anders, waardoor elk samen zijn een andere behoefte heeft. Daarom geen standaard menu of 'pakket' maar maatwerk.
Is er iets te organiseren, bel of mail voor een afspraak en er wordt vrijblijvend een offerte samengesteld waarin alle wensen en eisen zijn verwerkt.


Dus bruiloften, familiediners, vriendinnen High Tea's , jubilarissen, verjaardagen, babyshowers, vrijgezellendagen, recepties, vergaderingen, teamuitjes, rallys en WVTVK (wat verder te vieren komt). Wij heten u van harte welkom!

Vergeet je niet te reserveren?


BRASSERIE UIT

Dinsdag t/m zaterdag vanaf 10.00 uur geopend.

Schild 4
7461 DD Rijssen
T: +31 (0)548 515 130
E: info@brasserieuit.nl 

 

Bekijk de tour door Brasserie Uit